Hatha yoga

Hatha yoga is een oude, vrij rustige yoga stijl. In de lessen beoefen je yogahoudingen met aandacht. Aandacht voor je lichaam, adem en geest/gedachten. Door hier bewust mee bezig te zijn, leer je veel over hoe het met je gaat en wat je nodig hebt. Je zult merken dat je meer kunt ontspannen en vertragen, terwijl je flexibeler en veerkrachtiger wordt.

Bij hatha yoga hou je de houdingen vaak even kort vast. Er is een duidelijk begin en einde aan de houding. Doordat het tempo lager ligt is er veel ruimte om de houding met aandacht te beoefenen en te onderzoeken. 

De lessen

In de lessen is het belangrijk dat je naar je lichaam luistert. Forceer niets en blijf voelen wat goed voelt. Elk lichaam is anders en elk lichaam beweegt anders in een houding. Het gaat in de lessen niet om prestatiewinst, maar om gezondheidswinst.

Voor de lessen hoef je niet lenig te zijn en je hebt geen ervaring nodig. Of je al veel yoga beoefend hebt of nog nooit op de mat hebt gestaan, iedereen kan de lessen meedoen.

Ervaar zelf wat yoga voor jou kan betekenen, want yoga is voor iedereen! Yoga is voor iedereen, maar is ook voor iedereen anders. Er bestaan vele vormen en stijlen en bij iedereen past wat anders. 

Heb je blessures en/of gezondheidsklachten geef dit voor de les aan, dan kan ik hier rekening mee houden.

De lessen worden gegeven in kleine groepen (maximaal 12 deelnemers).

Lesperiodes hathayoga lessen

Bij Zennez yoga volg je yogalessen in een 10 weken lessenreeks. In de schoolvakanties wordt er geen les gegeven.

  • 10 herfstlessen 22-08-2023 t/m 31-10-2023 (geen les in de herfstvakantie; 17-10-2023). 

 

Let op! vanaf november geef ik geen vaste yogalessen meer. Yogalina neemt de yogalessen over zodat je van heerlijke yogalessen kunt gaan of blijven genieten. www.yogalina.nl

 

Door deelname aan een van de lessen ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid.

 

Instromen

Wil je instromen in een reeds gestarte lessenreeks? Dit kan zolang er nog plek is in de les. Je kunt je aanmelden voor een proefles. Ik informeer je dan over de mogelijkheden en de (aangepaste)tarieven.

 

Tarieven

Proefles: €8,-

10 lessenreeks: €110,-

 

Lesrooster hatha yoga

Dinsdag

19:15 uur - 20:15 uur 

20:30 uur - 21:30 uur 

 

Locatie

het kernhuis, de kernzaal

Parkrand 60, 6714 GN Ede

www.hetkernhuis.nl