Wandelen en yoga

Natuur, wandelen en yoga gaan ontzettend mooi samen. Allen hebben ze een ontspannend en aardend effect. Ze ondersteunen elkaar en vullen elkaar aan. Het helpt nog meer vertragen, voelen, je hoofd leger maken en ontspannen. 

Daarom combineer ik met heel veel plezier wandelen en hatha yoga op de heide.

We wandelen ongeveer 2 tot 3,5 km over onverharde paden. We wandelen zoveel mogelijk in stilte, zodat je echt de tijd voor jezelf neemt en de natuur om je heen het beste kunt ervaren. Een deel van de route doen we een wandelmeditatie en er is ruimte om op blote voeten te lopen. Halverwege stoppen we op een mooie plek voor een fijne yogales, gevolgd door een lekker kopje thee. Daarna wandelen we rustig in terug (in gesprek of stilte) naar ons verzamelpunt. De route is in totaal tussen de 4 en 6 km.

Wandelen en yoga is ongeveer 2,5 uur (uitloop tot 3 uur) je zintuigen prikkelen en ontspannen. Naar binnen keren en contact maken met de natuur om je heen. 

Je hoeft alleen maar jezelf mee te nemen en te genieten, ik zorg voor de yogamatten en een lekker kopje thee.

Min. 3 deelnemers en max. 7 deelnemers 

Data en tijden

Door gezondheidsklachten lukt het mij niet om wandelen en yoga te organiseren. Ik kan helaas nog niet zeggen wanneer ik weer kan gaan starten. Heb je interesse laat het weten, dan houd ik je op de hoogte als er data bekend zijn. 

Tarieven

20 euro 

 

Locatie

parkeerplaats Ede driesprong 

Het weer

Hoe mooi de natuur ook is, ze is ook weleens onvoorspelbaar. Dit hoeft geen probleem te zijn, op de meeste weersomstandigheden kun je je kleden. Maar bij slecht weer (denk aan regen) zal de les niet doorgaan en vind er restitutie van het lesgeld plaats of wordt er naar een nieuwe datum gezocht. Je wordt hierover op de hoogte gehouden via de mail.

 

De wandelen en yoga lessen vallen onder workshops van ZenneZyoga. Door je aan te melden voor een wandelen en  yoga les bij ZenneZyoga ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.